miercuri, 19 decembrie 2012

Seminar informațional pentru elevii care doresc să studieze în străinătate



     În ultimii ani tot mai mulţi dintre elevii noştri au ales să-şi continue studiile în afara ţării. Majoritatea decid să plece pentru experienţa academică, pentru un proces de învăţare de o calitate superioară, desfăşurat într-un mediu multicultural. În luarea unei decizii atat de importante ca studiul in străinătate este esenţial să afli toate detaliile, sa fii cât mai informat şi să primeşti cele mai bune sfaturi.


     Pentru a veni în întâmpinarea nevoilor elevilor noştri din clasele terminale, la data de 11.10.2012 s-a desfăşurat în liceul nostru un seminar în parteneriat cu grupul Educativa, care oferă tinerilor români consiliere și asistență pentru admiterea la instituții de învățământ superior din Marea Britanie, Danemarca, Grecia, SUA și Canada.

      
Elevilor li s-au oferit informații despre principalele sisteme educaționale din țările citate mai sus, despre taxele de școlarizare și alte costuri, precum și despre posibilitățile de finanțare.

      
De asemenea, elevii au fost informați despre consilierii care îi pot ajuta la întocmirea dosarelor și în tot ce este necesar pentru efectuarea unuia dintre pașii definitorii pentru viitorul lor.

  
 Responsabilii activităţii: 

  • Director, prof. Marius CRĂCIUN
  • Director adjunct, prof.dr Ileana VASILESCU
  • Consilier Educativ, prof. Maria CIUMĂU



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu